Thursday, November 3, 2011

60 Hours+

It started officially at midnight. FASTING FOR 60+ HOURS. Woo Hoo! Fasting started at midnight, will try to go until 12pm Saturday, have about 300 calories before gymnastics practice, and then continue my fast through Sunday morning when I have my halfway to 122 by 11-11-11 weigh in. I should be at 125 by then. That's the dream :) Anybody want to fast with me? I work all weekend so yesterday, today, tomorrow, and saturaday I should burn about(Bmr 4x 1500= 6000) + Work or gymnastics(1000x4= 4000) + random daily calories (500x4= 2000) so atleast 12,000 calories burned! Almost 4 lbs, but I bet I'll burn more. I'm determined to be at 125 on sunday morning, or atleast at the end of Sunday. I can't weigh in until then. I'm so excited! Who wants to join me. 13 hours down only 47 left to go! I'm  almost 22% of the way there! This is crazy :) I only have to make it through work, which will be my biggest test, because I waitress at a country club, and there's always food available. The bright side is, when I make it through work, I will be at about 22 hours (36%) in, and then when I wake up in the morning, it will be about 31 hours ( more than half way there!) :) Go to my drawing class, and then I will nap until work at 4:30 and that will be more than 40 hours! (2/3 of the way there! Oh boy!) When I get out of work, I will be at 48 hours, go to sleep, and then wait until 12pm to eat before practice so I have energy! 60 hours here I come baby!


  1. Sounds like such a good plan! Good luck :)
    I wish I could join you, but I can't get out of dinner :/
    Lottie x

  2. drawing class sounds fun :) I wish I could fast with you! I planned a dinner out with my friend and my english teacher from last year. I probably won't eat anything until then/afterward, but darn...I totally want to join in! haha :P